Найкращі кредитні картки раз і назавжди Кредит від червня 2021 року


Багато карток пропонують 0% на покупки та переказ балансу протягом року або більше. Деякі картки не отримують лише 0%, але все ще забезпечують нижчий вступний коефіцієнт.

Заробіток цього додаткового бонусу компенсує щорічну плату в розмірі 99 доларів США, прикріплену до картки. Однак ця річна плата відміняється протягом першого року, щоб дати вам час та енергію, щоб вирішити, чи узгоджуються картки з вашими витратами та потребами в поїздках.

Що вважається чудовою кредитною оцінкою?

Найкращі пропозиції тривають від 12 місяців до 20 за кілька місяців до чергового квітня. Ви знайдете деяке збіг між категорією без кредитної історії та категорією студентів, оскільки у багатьох студентів не вистачає справжньої кредитної історії, перш ніж отримати перші картки. Для подання багатьох студентських карток не потрібна кредитна історія чи хороший кредитний бал. Оперативна оплата рахунків, включаючи рахунок за кредитною карткою, – це, мабуть, найкраще, що ви можете зробити для свого кредиту. Історія платежів становить близько 35 відсотків вашої кредитної історії. Ви маєте можливість викупити свої поради щодо зарахування коштів за наявні покупки у вибраних категоріях, що обертаються, без

Покупки продуктів більше приносять користі завдяки карткам American Express від Blue Funds Preferred®. Покупці щороку отримують 6% прибутку від початкових 6000 доларів у продуктах. Крім того, вони зароблять 6% готівки на потоковому передаванні, 3% на транзиті та на АЗС США та 1% на всьому іншому. Крім того, ви отримаєте 300 доларів США, витративши 3000 доларів протягом півроку. Власники нових карток також можуть використовувати вступний подарунок у розмірі 0% річних за покупки протягом 12 місяців. Щорічна плата складає 95 доларів США, проте в першому році від неї відмовляються, тому ви можете спробувати цю картку безкоштовно протягом одного року, перш ніж сплачувати плату.

Blue Cash Preferred® від United States Express

Ця карта дає додатковий бал за кожні 4 фунти стерлінгів, вкладені в Tesco, тож п’ять балів, включаючи загальний 1 бал за 1 фунт, який ви отримаєте з вашої клубної картки. Секрет цієї картки полягає у отриманні максимуму з ваших балів – перегляньте елементи для отримання повної допомоги. Ви не отримаєте вступного бонусу, якщо у вас була власна что такое аутсорсинг простыми словами картка Amex до 2 років. | Дивіться офіційні приклади квітня. Правильно орієнтуючись на належні винагороди, якими можна скористатися вашими даними, можна значно збільшити суму. Щоб дізнатись, як це зробити для всіх схем, а також конкретну інформацію для Avios, Nectar та Tesco, перейдіть за нашими Посібниками щодо підвищення вашої лояльності та Avios.

Це, мабуть, не найоптимальніша картка для викупу балів за готівку, тому ви можете розглянути іншу кредитну картку в списку для цього. Напевно, майже про найбільш впізнавані та бажані банківські картки, які можна придбати, Platinum Card від American Express постачається з деякими досить хорошими пільгами. Майте на увазі, що, щоб отримати схвалення на цю картку, вам, мабуть, знадобиться відмінна кредитна оцінка, тому розумно плануйте свою заявку.

Податки та пільги

Ключем до підтримки високого кредитного балу є те, що ви встигаєте вчасно робити всі свої платежі. Історія платежів може бути фактором, який робить або порушує вашу кредитну історію. Це не тільки найбільше впливає на ваш рахунок, але й вимагає тривалого часу, щоб скласти хорошу історію платежів. Крім того, потрібен лише один пропущений розрахунок, щоб потенційно збити вашу кредитну історію понад 100 підказок. Можна отримати ідеальний кредитний бал, який становить 850 за популярними системами кредитного балу.

Оскільки багато американців продовжують боротися фінансово через пандемію, емітенти карток вже швидко посилили вимоги щодо затвердження, що призвело до зниження загального володіння карткою плати. Якщо нещодавно було відхилено програмне забезпечення вашої кредитної картки, емітент повинен дати вам пояснення через своє рішення, яке зазвичай надсилається електронною поштою або інколи поштою. Прочитайте наш повний огляд кредитної картки Індивідуальних банківських винагород.

Картка Citi Premier®

5% Заробіть 5% повернення готівки на покупках у вашій найвищій рейтинговій категорії витрат кожного розрахункового періоду, до початкових витрачених 500 доларів США, 1% повернення готівки після цього. Партнером насправді є магазин, авіакомпанія, готель чи інша марка, назва якої вказана на картці, а курс винагород за лояльність прив’язаний до картки. Коли ви купуєте щось за допомогою кредитних карток, мережа гарантує, що трансакція знову буде повідомлена емітенту і що продавець отримає гроші.

Метод повернення готівки пристосовується до ваших процедур витрат у найбільш помітній відповідній категорії кожної процедури виставлення рахунків, щоб ви заробили найвищу ставку, де витратили найбільше. Якщо звичайний споживач із залишком коштів на кредитній карті в 6028 доларів щомісяця платить 200 доларів, вони витратять 1911 доларів на додаткові відсотки, припускаючи, що середній рівень річних становить 17,7% річних. І їм знадобиться 40 тижнів – більше трьох років – на погашення цього боргу. Якщо ви маєте баланс, ви можете скористатися низькими відсотковими ставками порівняно з іншими картками, які мають високі процентні ставки. Балансові перекази вимагають сплати 1,50% за переказ, мінімум 50 доларів. Нові власники карток мають чотири місяці, щоб завершити переказ балансу.

Карта Chase Sapphire Reserve®: найкраща кредитна картка преміум-класу для подорожей

Виконуючи ці дії та вивчаючи ці поради для покращення своєї кредитної історії, ви зможете подати заявку та отримати кредитну картку, яку хочете мати. Будь-які повернення, здійснені на вашій картці, не враховуються у вашій покупці повністю. Навіть якщо ви щось повернете після отримання бонусної пропозиції, емітент може повернути бонус, якщо ваші початкові покупки не відповідали вимогам щодо витрат. Спробуйте повернути товари в обмін на кредит у магазині, а не повертати кредит на свою картку. Більшість карток не враховують річних витрат, перерахованих залишків або позик до зарплати до межі витрат.

Для початку ви отримаєте 250 доларів США, коли витратите 1000 доларів на покупки протягом перших кількох місяців. Як тільки ви підсумуєте всі заощадження та пільги, величезна щорічна плата значно знижується. Загальна вартість бонусних балів сумісна приблизно 1200 доларів. З річною платою в розмірі 550 доларів США почати намагатися обґрунтувати, чому ця карта така хороша, дуже просто.

Найкраща кредитна картка для подорожей

Capital One Platinum може бути найвищою незабезпеченою кредитною карткою для людей з менш досконалою кредитною карткою. Як правило, він не пропонує винагороди за витрати, отже, власники карток не мають спокуси інвестувати лише для того, щоб заробити винагороду. Щоб заощадити багато часу та зробити покупки більш безпечними, він включає оплату за безконтактні платежі. Картка не має щорічної комісії, і ви не можете знайти комісій за іноземні транзакції, щоб допомогти вам взяти з собою картки Capital One Platinum під час подорожі. Capital One здійснює автоматичний огляд кредитної лінії, починаючи з півроку після відкриття рахунку. Кредитні картки преміум-класу зазвичай пропонують ці фантастичні позитивні аспекти, а також страхування подорожей та захист платежів.

  • Багато поїздок мають коефіцієнти, що не підлягають поверненню, пов’язані з конкретними датами, наприклад, наприклад, бронювання готелю чи передплаченого відвідування.
  • Ця картка має щорічну плату в розмірі 250 доларів США, однак її можна зменшити до 130 доларів США, якщо скористатися кредитом на обід в розмірі 120 доларів США щороку.
  • В іншому випадку це буде місцевий позикодавець або продавець, чия структура збору за зміну валюти застосовуватиметься, а не емітент вашої картки.
  • Якщо ви новачок у кредитуванні або раніше допускали кредитні помилки, можливо, вам знадобиться захищена картка, яка допоможе у створенні або відновленні кредиту.
  • весь їхній заробіток.

Кредитна картка магазину може бути надійним поганим варіантом кредитування, забезпечуючи низький бар’єр для входу та мати можливість набирати кредит, поки ви заробляєте винагороду у бажаного продавця. Але є деякі недоліки зберігання кредитних карток, а саме вони мають тенденцію до високих відсотків річних, відкладену увагу та потенційно обмежене прийняття. Щоб забезпечити хороші звички, виберіть картку, прив’язану до магазину, який ви відвідуєте, як правило, для повсякденних покупок. Технічно можливо здійснити переказ балансу з поганою кредитною карткою, але це, швидше за все, не практично. Незабезпечена кредитна картка, як випливає з назви, надає “незахищену” кредитну лінію, а це означає, що вам не доведеться вносити заставу для позики грошей.

Місяці 0% Вступ квіт

Ви можете використовувати платіжну картку для переказу залишку, щоб перенести борг із існуючого кредитного рахунку на нову карту і, в ідеалі, сплатити переказаний борг за меншою процентною ставкою. Найкращі кредитні картки для переказу залишку пропонують початкову суму 0% річних, що дозволяє тимчасово уникати уваги. Картка Blue Express Cash Everyday® від American Express доводить, що вам не потрібно мати виняткову кредитну історію, щоб отримувати виняткові винагороди за покупки, придатні для сім’ї.

Ви отримаєте чудову віддачу за широкий діапазон бонусних категорій, солідний привітальний бонус та низьку річну плату, від якої відмовились у початковому році. Бізнес-платинова картка від American Express – це гарна картка для тих, хто часто подорожує, прагнучи додати нотки розкоші у свої ділові поїздки. Незважаючи на те, що картка має високу щорічну плату, ви також отримуєте тону цінних переваг натомість. Вони включають щедрі щорічні кредити на подорожі, неперевершений доступ до лаунжу, який включає шезлонги Amex Centurion та багато іншого. Він пропонує справжній удар, пропонуючи чотири фактори для обіду в обідніх залах та американських супермаркетах (початкові покупки $ 25000 за дванадцять місяців; потім 1x).

Найкраща покупка кредитної картки 0%

Крім того, у 2021 році ви можете заробити ще більше бонусних кваліфікаційних кілометрів Medallion®, які допоможуть вам досягти статусу Medallion. Отримайте на своєму мобільному телефоні право на захист до 600 доларів США (з урахуванням франшизи у розмірі 25 доларів США) від покритої шкоди чи крадіжки, коли сплачуєте щомісячний рахунок за стільниковий телефон разом із США. Отримуйте безкоштовні переваги через American Express Travel, середня вартість яких становить 550 доларів США. з курсом Fine Hotels & Resorts® із понад 1100 атрибутами. Отримайте переваги членства в 5 разів® Деталі для рейсів, заброньованих відразу ж авіакомпаніями або American Express Travel. Починаючи з 1 січня 2021 року, отримуйте в 5 разів більше за 500 000 доларів за ці покупки за календарний рік.

Редакційна група “Селекта” працює самостійно, розглядаючи фінансові позики та пишучи статті, що, на нашу думку, будуть корисні для наших читачів. Ми можемо отримати комісію, коли ви виберете посилання на товари від наших афілійованих партнерів. Редакція радника Forbes є незалежною та об’єктивною. Щоб суттєво допомогти нашій роботі зі звітності, а також продовжити нашу можливість безкоштовно надавати цей вміст нашим читачам, ми отримуємо оплату від компаній, які рекламують на веб-сайті радника Forbes. По-перше, ми пропонуємо рекламодавцям платні місця розміщення, щоб представити свої пропозиції. Компенсація, яку ми отримуємо за всі ці місця розміщення, впливає на те, як і де пропозиції рекламодавців відображаються на веб-сторінці.

Одним компромісом за нижчу річну ціну є те, що ви отримаєте значно менше пільг на подорожі. Ви скористаєтесь перевагами покриття затримки поїздки, страхового покриття скасування відпустки та покриття втраченого та непрацюючого багажу. Емітент може стягувати інший APR за покупки, перекази залишку та авансові платежі.

Найкращі кредитні картки раз і назавжди Кредит від червня 2021 року

Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Image
Photo or GIF